Acu Silk

Silkkleuren

 Acu-Silk® in Praktijk Acupunctuur Fascinatio

Niet alleen naalden hebben een herstellende en balancerende werking in de mens zoals al bijna vijfduizend (!) jaar bekend is.
Ook pure zijde dat met extracten van planten is gekleurd, heeft eenzelfde werking. Het herstelt en balanceert. Het is krachtig en eenvoudig, zowel in toepassing als in resultaat.
Elke energiebaan heeft een eigen kleur waar de Qi, de energie op resoneert; de zijde is volgens antroposofische wijze zo zuiver mogelijk met plantenextracten gekleurd. Elke kleur heeft een eigen effect.

De zijde wordt op acupunctuurpunten o.a. gebruikt bij:
*             kinderen
*             mensen die niet met naalden  behandeld willen worden
*             alle klachten die ook met naalden behandeld worden

De toepassing met Acu-Silk® zijn dezelfde als wanneer iemand voor acupunctuur  met naalden komt.
Soms werkt het zelfs beter, zoals bij:
*             littekens die nog storend zijn
*             huidafwijkingen zoals wratten of moedervlekken
*             zelfs brandwonden kunnen (ook na lange tijd) veranderen
*             bloeduitstortingen, verstuikingen, etc.
*             status na een operatie, bijvoorbeeld als de wond nog blijft ontsteken, of als er veel bloeduitstorting is, etc.

Mensen die een behandeling middels Acu-Silk® ondergaan zijn steeds verrast over  de wonderlijke werking van deze natuurlijke therapie.

SilkkleurenHier ziet u de kleuren die ik toepas.
Ook worden de kleuren wit en zwart gebruikt. Wit reflecteert alle golflengtes van kleur, zwart absorbeert deze juist. Hoe wonderlijk is het dat juist deze kleuren op 2 erg belangrijke meridianen (1 op de buik en 1 op de rug), energiebanen hun werking hebben.

De zijderups, maar ook de zijdemot heeft zelf geen pigment, de rups is wit, reflecteert alle kleur. De zijde (bestaand uit de proteïnes fibrine en sericine) wordt gekleurd met plantenextracten. Dit procedé is alleen bij de makers bekend. De zijde wordt in bergwind gedroogd. Zo komt elk heiligdom tot zijn recht. Het heiligdom van de mineralen, de planten en die van de dieren en uiteindelijk van de mens. Het is telkens een genoegen om er mee te werken.

280x280

Tao

Zo zegt de Boedhistische monnik Thich Nhat Hanh: 'Home is the way, there is no way home.' De Tao hoef je niet te volgen, er is geen weg naar toe, de Tao heb je immers al, de Tao is de weg.

verder
280x280

Heeft u een ziekte of aandoening?

Bestaan de klachten sinds kort of al jaren lang?

Na het intake-consult kan ik u nog beter vertellen wat Acupunctuur voor u kan betekenen.

lees meer
280x280

Contact

Neem contact op voor vragen en informatie. Stel me gerust je vraag per email of telefoon.

verder