iGene – professional

iGene professional

iGene DNA-test

Als iGene Certified Professional werk ik met de DNA-testen van iGene (middels deze link direct bij iGene aan te schaffen). Deze Nederlandse DNA-test aanbieder heeft als motto: “langer gezond blijven dankzij de kennis van je genen”. Deze DNA-test brengt verschillende onderwerpen op het gebied van gezondheid in kaart. Daarmee geeft het inzicht in je sterke kanten én laat het zien waar je aandachtspunten liggen. Deze inzichten neem ik mee in mijn therapeutisch handelen als acupuncturist en zijn naast uw verhaal over uw klachten en het voelen van de pols leidend in de therapie.

De informatie uit de iGene DNA-test bestaat uit twee delen:

  1. Standaard DNA-analyse
    Dit zijn de onderdelen: persoonlijke kenmerken, medicijngevoeligheid en bepaalde aandoeningen (waarbij deze lijst regelmatig door iGene ge-update wordt). Resultaten die je zelf in kunt zien in de app op je eigen smartphone. Zo heb je de informatie altijd bij de hand. Daarnaast kan iGene via de app eenvoudig updates uitrollen. Zo blijven de resultaten up-to-date met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
  2. Extra analyse biochemische processen
    Aanvullend op de standaard DNA-analyse, is er de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over biochemische lichaamsprocessen in de vorm van modules. Deze extra analyse is optioneel en alleen via een behandelaar (iGene Certified Professional zoals Han Deibel) aan te vragen. Denk hierbij aan processen zoals methylatie, detoxificatie en oxidatieve stress, maar ook aan neurotransmitters en oestrogenen alsmede vitamines en mineralen en inflammatie oftewel de ontstekingsgevoeligheid. Aan deze aanvullende informatie zijn extra kosten aan verbonden. 

Met een iGene DNA-test krijg je inzicht in je eigen genen. Wanneer je ergens klachten ervaart of de gegevens van je DNA profiel wilt gebruiken voor een goed en gezonder leven kan je bij mij terecht voor advies en behandeling middels Acupunctuur. Het doel is dat jij een gezonder leven gaat nastreven en Acupunctuur en jouw eigen DNA-profiel daarbij gaat gebruiken. Wil je deze DNA-test zelf bestellen, klik dan hier.

Wil je alvast meer inzicht in de DNA test van iGene klik dan hier.

Wil je inzicht in het iGene dashboard wat ik bij mijn behandelingen Acupunctuur als iGene professional gebruik, klik dan hier voor een filmpje van Youtube of hier voor concrete informatie over de modules die voor mij als acupuncturist bij een consult acupunctuur & epigenetica noodzakelijk zijn om te openen.