Vaccinaties

Acupunctuur bij vaccinaties

Vaccinaties van toepassing op alle andere vaccinaties die men laat zetten om te reizen of ter preventie zoals bij Covid-19 of HPV en dergelijke.

Ten aanzien van de verschillende vaccinaties die momenteel worden toegepast heb ik mij verdiept in de stappen die er na het toedienen in het lichaam als respons worden gemaakt en ook hoe deze stappen in de betrokken energieën kunnen worden ‘vertaald’.  Vanuit de visie van de Acupunctuur wordt deze vaccinatie tevens gezien als een ‘invasie van koude-energie’ wat de balans in het systeem kan verstoren. Het lichaam reageert met ‘hitte’ (je krijgt koorts of verhoging) en er treedt een malaise gevoel op. Soms zijn de reacties nog heftiger.

Na uitgebreide studie ten aanzien van vaccinaties kom ik tot 3 aspecten om te kunnen behandelen met Acupunctuur:

1: Acupunctuur kan voor én na de vaccinatie het lichaam sowieso versterken en de reactie van het eigen immuunsysteem versterken.
2: Acupunctuur kan de positieve/bedoelde respons op de vaccinatie ondersteunen in de stappen die er in het lichaam na toediening gemaakt worden
3. Acupunctuur kan het lichaam beter laten ‘dealen’ met de ‘invasie van koude-energie’. Dat betekent dat de ‘hitte-reactie’ uit het systeem gehaald moet worden.

Wanneer u overweegt of de keuze al heeft gemaakt om u te laten vaccineren komt mogelijk de vraag aan de orde wat u er zelf aan kunt doen.


*Naast Acupunctuur kan je zelf ook veel doen om je weerstand te versterken:
* Op tijd naar bed, minder schermtijd
* Geen stress, drugs, alcohol, roken
* Goede voeding
* Preparaten zoals anti-oxydanten en dan vooral vitamine C –> neem evt. een supplement van 1000 mg per dag (in het geval van de Covid vaccinatie neem dan extra vitamine D-50 mcg per dag). Eventueel in overleg met uw huisarts.
* Zoals ik bij iedere vaccinatie adviseer is ook nu het nemen van Bach rescue druppels 1-2 weken voorafgaand en nog enkele weken daarna aan te bevelen. Bach rescue is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Deze 5 ondersteunen de flow van energie langs de vijf Elementen van de Acupunctuur.


Heeft u vragen over vaccinaties of behandeling met Acupunctuur voor en/of na het vaccineren, neem dan gerust met mij contact op.

Te allen tijde kunt u een tailor made behandeling verwachten zoals u van nature al van mij gewend bent, werkend vanuit de Klassieke Acupunctuur.

Onze levensstijl is wat ons kwetsbaarder maakt en er zijn veel aspecten waar het lichaam telkens weer een herstellende balans in moet vinden. Tip: door Acupunctuur én door de levensstijl positief aan te passen, is het lichaam beter uitgerust om aanvallen van virussen of andere ziekteverwekkers te weerstaan; Acupunctuur is daarom preventief en adekwaat.

280x280

Tao

Zo zegt de Boedhistische monnik Thich Nhat Hanh: 'Home is the way, there is no way home.' De Tao hoef je niet te volgen, er is geen weg naar toe, de Tao heb je immers al, de Tao is de weg.

verder
280x280

Heeft u een ziekte of aandoening?

Bestaan de klachten sinds kort of al jaren lang?

Na het intake-consult kan ik u nog beter vertellen wat Acupunctuur voor u kan betekenen.

lees meer
280x280

Contact

Neem contact op voor vragen en informatie. Stel me gerust je vraag per email of telefoon.

verder