Via google kunt u via deze link hier ook een review plaatsen. Met dank!

Schrijf zelf een review

4 Reviews

 1. han says:

  Beste Mensen

  Ik hoop dat deze website u aanspreekt en antwoorden geeft op de vele vragen die er over Acupunctuur leven.

  Tot ziens in de praktijk

  Han

 2. Sarisha says:

  Na een zware operatie te hebben ondergaan, heeft mijn lichaam veel moeite gehad om zichzelf daarvan te herstellen. De klassieke accupunctuur heeft mijn lichaam de juiste zet gegeven, waardoor mijn lichaam zich zichtbaar en ook voelbaar beter is gaan herstellen.

 3. René says:

  Na een lastige episode in mijn leven waar mijn energie aangetast was, heeft Han mij op een plezierige en professionele manier weer geholpen om mijn leven weer vol energie te kunnen leven. De innovatieve epigenetica behandeling maakte dat extra bijzonder voor mij.

 4. Patricia says:

  Voor klachten over Raynaud ben ik via een kennis bij Han terechtgekomen. Daar heeft hij mij goed bij geholpen. Gaandeweg kwamen ook andere klachten naar voren die eigenlijk allemaal verband met elkaar hielden. Han is een goede vragensteller en stelde mij op mijn gemak waardoor ik mij ook vrij voelde om te zeggen wat er speelde en waardoor hij zijn behandelingen hier op wist te richten. Ik voel mij stukken beter, slaap nu weer goed, heb veel meer energie en ben mij bewust van mijn (fysieke) valkuilen. Bedankt Han!

280x280

Tao

Zo zegt de Boedhistische monnik Thich Nhat Hanh: 'Home is the way, there is no way home.' De Tao hoef je niet te volgen, er is geen weg naar toe, de Tao heb je immers al, de Tao is de weg.

verder
280x280

Heeft u een ziekte of aandoening?

Bestaan de klachten sinds kort of al jaren lang?

Na het intake-consult kan ik u nog beter vertellen wat Acupunctuur voor u kan betekenen.

lees meer
280x280

Contact

Neem contact op voor vragen en informatie. Stel me gerust je vraag per email of telefoon.

verder